Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρεία Αφοί Κ. Μητράκογλου παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου τιμολόγησης προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης), με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α) Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)
Για όσους πελάτες το επιθυμούν παρέχεται η δυνατότητα να παραγγείλουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους τη στιγμή που θα τα παραλάβουν. Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς ιδιώτες με απόδειξη λιανικής και για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Η εξόφληση της παραγγελίας που καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος μας αφού προσέλθετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Η εξόφληση στο κατάστημα μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με κάρτα μέσω POS. Για παραστατικά άνω των 500€ η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα μέσω POS.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι: 2.50€.

Πληρωμή με αντικαταβολή μπορεί να γίνει μόνο για παραγγελίες μέχρι 200€.

Β) Με Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα λογαριασμού: Αφοι Κ. Μητράκογλου Ο.Ε.
Αριθμός λογαριασμού: 5606064198444
IBAN: GR8801726060005606064198444

——————————————————————

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Όνομα λογαριασμού: Αφοι Κ. Μητράκογλου Ο.Ε.
IBAN: GR4801103970000039702021187
Αρ. Λογαριασμού: 39702021187

Κατά την κατάθεση ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει το σύνολο της τελικής αξίας παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί με email στο customercare@mitrakoglou.gr.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Αφοί Κ. Μητράκογλου Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Γ) Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω τράπεζας Πειραιώς

Αποστολή

Η παραλαβή των παραγγελιών σας άμεσα και σε άριστη κατάσταση, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία μας!

Τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη είτε στο κατάστημα μας (Σκίπης 2 & Ήρας – Λάρισα), είτε στον προορισμό που ο ίδιος έχει επιλέξει στην αντίστοιχη επιλογή Διεύθυνση που συναντά στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mitrakoglou.gr συνεργάζεται με εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς courier. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας αλλά και την περιοχή τελικού προορισμού.

Έξοδα αποστολής

Το κόστος αποστολής παραγγελίας είναι 4,5€ για παραγγελίες μέχρι 2kg. Για παραγγελίες μεγαλύτερες από 2kg υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.50€/kg.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (μήκος Χ ύψος Χ πλάτος σε εκατοστά / 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

*Για τον ακριβή αριθμό των δεμάτων που θα χρειαστούν για τη αποστολή της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης της παραγγελίας από την Λάρισα και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρεία Αφοί Κ. Μητράκογλου Ο.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες κ.τ.λ. Σε κάθε αποστολή έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείται real time την εξέλιξη / πορεία της παραγγελίας σας μέσω του συστήματος tracking και τον αριθμό αποστολής που σας παραχωρείται από την εταιρεία courier.

*Αν μια παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12:00, ο χρόνος διαχείρισης ξεκινάει από την επόμενη μέρα.

Εισαγωγές

Για προϊόντα τα οποία γίνονται εισαγωγή κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, ο χρόνος παράδοσης διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα προέλευσης του προϊόντος.

mobile