Η εταιρεία

Αφοί Κ. Μητράκογλου Ο.Ε

Η εταιρεία Αφοί Κ. Μητράκογλου Ο.Ε. ξεκίνησε τις δραστηριότητες της τον Σεπτέμβριο του 2000. Μια επιχείρηση οικογενειακή με πορεία στο χώρο της  βιομηχανίας πάνω από 30 έτη, με εξαιρετικές επιδόσεις και ενεργή συμμετοχή σε όλους τους τομείς της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα υπηρεσιών, με εξειδίκευση στην εμπορία, μελέτη, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη υλικών και συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού, καθώς επίσης τη σχεδίαση και την κατασκευή μηχανών και γραμμών παραγωγής.

Από τα πρώτα κιόλας βήματα της η εταιρεία Αφοί Κ. Μητράκογλου Ο.Ε. εξειδικεύτηκε στις εφαρμογές συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού και ο στόχος της, είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού, προσφέροντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να πετύχουν το διαρκή έλεγχο και τη σταθεροποίηση της ποιότητας, καθώς και την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων της επιχείρησης τους και κατ” επέκταση την ανάπτυξη και την διεθνή ανταγωνιστικότητά  τους.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις με εγγυημένη εφαρμογή.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
mobile